van Hassel Vermeulen

van Hassel en Vermeulen

Stamboomgegevens van Johan van Hassel, met namen als v. Hassel, Joosten, Vissers, Thomassen, Kamp, Janssen, Tromp, v. Hoogstraten, Vermeulen, Brouwers, v.d. Ouderaa, Dekkers, Timmermans, Kuypers.

van der Vegt Karssen

van der Vegt en Karssen

Stamboomgegevens van Marijke van der Vegt, met namen als v.d. Vegt, Rinkema, Woelders, v. Til, Sterken, Karssen, Jongeneel, Zwart, Kossink.

kinderen

Frederiksen en van Loenen

Stamboomgegevens van Erwin Frederiksen en Yvonne van Loenen, met namen als Frederiksen, Bedet, Ruster, Riemens, Willemsen, Schieman, Meijer, Dees, van Loenen, Adriaans.

NextPrev

Genealogie

In deze sectie Genealogie vind u genealogiche gegevens van de families van HASSEL, VERMEULEN, van der VEGT, KARSSEN, FREDERIKSEN en van LOENEN. De volgende schema's maken de keuze duidelijk.

das johan van hassel

das marijke van der vegt
Per familie komt er een Kwartierstaat en een Stamreeks. De Parenteel van de oudste voorvader komt er ook op. Tevens wordt dan ook de Stamreeks verder uitgewerkt met per stamvader de meer verhalende informatie.
Voorlopig zal het deel voor de familie van Loenen nog niet gevuld worden, omdat Fred, de vader van Yvonne, zelf nog bezig is met het uitzoeken van zijn stamboomgegevens.